Vaskeritjenester i Studentinord

Innlogging, reservasjon og betaling. Her finner du det du trenger å vite om våre vaskeritjenester.

Logg inn
For english click here

 

Fellesvaskeri 

De fleste av våre studentboliger har tilgang til felles studentvaskeri. Noen boliger har også egen vaskemaskin.

Det er litt ulike ordninger for bruk av fellesvaskeriene avhengig av hvor du bor.

 • Bor du i et av følgende anlegg bruker du appen appWash
  • Mo i Rana, Kaialundveien studentboliger
  • Bodø, Høglimyra studentboliger
  • Stjørdal, Husbyfaret studentboliger
  • Levanger, Byborg studentboliger blokk A og B
  • Levanger, Moan studentboliger
  • Namsos, Grand studentboliger
  • Steinkjer, Guldbergaunet studentboliger
 • Figga studentboliger i Steinkjer, Bangla studentboliger i Namsos, og ved Demmabakken studentboliger i Nesna er klesvask inkludert i leieprisen.
 • Ved øvrige studentboliger i Levanger, bortsett fra Røstad, brukes vaskepoletter som fås kjøpt hos Akademika på universitetet (kr. 15 pr vask).
 • På Røstad studentboliger i Levanger får du vaskebrikke i postkassen ved innflytting. Hvis du ikke finner den der kan du kontakte boligkontoret via Min side.
 • Ved øvrige studentboliger i Bodø vil du få utdelt en vaskebrikke sammen med nøkkelen når du flytter inn. 

Reservere vasketid på vaskerier med vaskebrikke

Når du flytter inn i en av våre studentboliger i Bodø, eller på Røstad i Levanger, mottar du en vaskebrikke som må benyttes for å betjene vaskemaskiner og tørketromler. 

Skulle du være så uheldig å miste vaskebrikken din er det viktig at du gir oss beskjed slik at vi kan sperre brikken.

Her kan du logge deg inn på ditt vaskeri og reservere vasketid eller overføre penger til din vaskekonto.

TIPS! Huk av for «forbli innlogget», så blir du husket til neste gang. 

Innlogging, passord og bruksanvisning

Du må bruke ditt tilsendte brukernavn og passord for å logge deg på betalings- og reservasjonssidene. Har du glemt brukernavn og passord kan du trykke «glemt passord» så får du tilsendt et nytt. Ved problemer kan du henvende deg til våre boligkonsulenter. Du må endre passord ved første gangs pålogging.

Her finner du bruksanvisning til portalen.

Betale for vask

Når du har logget inn kan du overføre penger til vaskekontoen din. Betalingsordningen er sikker og gir deg valgmuligheter for hvor mye du vil sette inn på din vaskekonto. Du vil kunne bruke vaskeriet umiddelbart etter at pengene er overført.

Har du betalt inn for mye på vaskerikontoen din kan du logge deg inn og sende restbeløpet til bankkontoen din. Det tar ca. et døgn før pengene er på konto. 

Priser

Røstad i Levanger: Her er det superenkelt å vaske klær. Du trenger ikke engang å ta med deg vaskemiddel eller tenke på hvor mye såpe du skal ha i. Det fikser maskinen helt selv. Bruk av vaskemaskin koster kr. 25,- pr vask, og bruk av tørketrommel er gratis. Vaskemiddel er inkludert i prisen.

Bodø: Bruk av vaskemaskin koster fra kr. 12,- og bruk av tørketrommel koster fra kr. 10,-. (Enkelte vaskeri har automatisk dosering av vaskemiddel og prisene kan variere).

AppWash:
For vaskerier med appWash kan du se priser her.

Reservere vasketid

Reservasjon av vasketid kan du gjøre enten via innlogging på nettet eller direkte i vaskeriet. Reservasjonen er gyldig i 15 min etter reservert tid. Kommer du 15 min for sent til reservert vask fristilles maskinen og andre kan benytte seg av vaskemaskinen.

Om du ikke ønsker å reservere vasketid kan du bruke tilgjengelige maskiner i vaskeriet. Det er kun vaskemaskiner som kan reserveres. Dersom du ønsker det kan du gå direkte i vaskeriet og starte en av de ledige maskinene uten å ha reservert på forhånd.

Bruk tørketrommel

En vanlig vask inneholder 2-3 liter med vann. Det betyr at henger du opp klesvasken i leiligheten, uten å lufte godt, kan dette bidra til at du får midd og bakterier. Vi anbefaler at du bruker tørketrommel så langt det er mulig.

Om du ikke har noen annen mulighet enn å henge opp klesvasken inne på din bolig så er det viktig at du lufter godt.

SMS-påminnelse fra vaskeriet

Vaskeriene i Bodø gir deg mulighet til å få SMS-påminnelse om din reservasjon, eller at vaskemaskinen og/eller tørketrommelen er ferdig.

Du kan selv bestemme hvor lang tid i forveien du vil bli påminnet om din(e) reservasjon(er), inntil 24 timer. Hvis du reserverer en periode som allerede er påbegynt, blir du ikke varslet.

Når du starter maskinene i vaskeriet, kan du be om en påminnelse om at vaskemaskinen eller tørketrommelen er ferdig, på SMS (kun norske telefonnumre er mulig). Trykk på displayet og legg deretter inn ditt mobilnummer. Neste gang du benytter brikken i vaskeriet blir nummeret ditt husket. 5 minutter før maskinen er ferdig får du meldingen.

SMS-varsling kan aktiviseres både i vaskeriet og på internett. Tjenesten er gratis.

Gi beskjed ved feil

Du kan melde fra om feil ved vaskeriene ved å sende en henvendelse i appen Studentinord Bolig eller via Min Side i nettleser.

 

Karoline O. A. Pettersen
Kvinne som sitter på vaskemaskinen og mann som lener seg på den viser vaskeriet